Velkommen til tilmelding til Max Pull Day 2016. 

Meld jer til, og vær med til at vi alle får en dejlig dag med vores hobby og passion.

Vi har igen i år ønsket at satse på omkring 8 traktorer i hver klasse, men det kommer helt an på hvor mange traktorer der kommer fra DTP.

Vi har igen i år valgt at arbejde med DTP, og vi håber at der kommer traktorer derfra i alle deres klasser (undtaget er Mini Modified, som kræver en ekstra slæde), men alt er  ikke helt på plads endnu. )O:

Vi modtager tilmelding til alle klasser der køres under LU, også de nye tunge. Meld jer til, så ser vi hvad der sker. Der gælder først til mølle princippet, og så ser vi på hvordan det går. Vi er sikre på at der ikke er noget på Fyn i år! Det har vores nye bestyrelsesmedlem Erik lovet os!! 

 

Der vil blive udleveret max 2 armbånd og spisebillet pr traktor ved indskrivningen. Hvis der er flere i team eller fanklub, kan der købes flere armbånd ved indgangen fra den åbne ryttergård. Den praktiske tilmelding foregår ved at melde til her på siden, hvorefter der kommer en kvittering via den email adresse som i skal opgive for at tilmeldingen virker. I år gælder tilmelding KUN ved at bruge blanketten her på siden, og udfyld nu alle rubrikker. Især, HUSK hvilken klasse i vil køre i. Jeg kender jer jo ikke alle! INGEN sms og telefon tilmeldinger! Det der ikke bliver tilmeldt via denne side, kommer bare i skidt stakken!! Al for megen forvirring sidste år! Hvis der er spørgsmål, eller hvis der nu skulle være en enkelt der ikke kan finde ud a det, så er der kun én (1) at skrive (ringe) til, nemlig undertegnede. 

          

Foreløbig dagsprogram:

 

10.00 - 12.00  Indskrivning

12.00 Kørermøde

12:15 - 13:30 Spisning for kørere med spisebillet

13:00  Første traktor brøler deruda!

 

Endelig program med klasse rækkefølge samt kørselsanvisning vil kunne ses på vores hjemmeside/Facebook ca 14 dage før det går løs.

 

Med håbet om en dejlig dag for alle, velkommen til Max Pull Day.

 

Ivar Lycke

2341 1694

ivar.lycke@gmail.com

 

Tilmelding 2016