Velkommen til tilmelding til Max Pull Day 2017

Meld jer til, og vær med til at vi alle får et par dejlige dage med vores hobby og passion.

Vi har igen i år ønsket at satse på omkring 8 traktorer i hver klasse, og hvis vi får at vide om der er nogen der skal køre i Vinkel lørdag d. 1 juli, så forsøger vi at tage hensyn til hvilke klasser der kører hvornår. Altså, så kræver det at vi får noget at vide, for at vi kan tage hensyn!! Vi ved allerede nu, at Farm Stock/farmklasse kører fredag aften, netop fordi de skal til Vinkel om lørdagen.

Vi har i år valgt at indgå et samarbejde med STT, og der køres et fuldt DTP DM stævne, fordelt over 2 dage. I hvert fald Farm Stock fredag, og muligvis andre klasser også, men det arbejder vi på. STT står for al praktisk afvikling af Tractor Pulling delen, og vi fra Max Pull Day står for det uden for selve banen, altså party delen!!

Vi modtager tilmelding til alle klasser der køres under LU. Meld jer til, så ser vi hvad der sker. Der gælder først til mølle princippet, og så ser vi hvordan det går. 

Den praktiske tilmelding foregår som i kender det, ved at melde til her på siden, hvorefter der kommer en kvittering via den email adresse som i skal opgive for at tilmeldingen virker. Også i år gælder tilmelding KUN ved at bruge blanketten her på siden, og udfyld nu alle rubrikker. Især, HUSK hvilken klasse i vil køre i. Jeg kender jer jo ikke alle (selvom det går bedre)! INGEN sms og telefon tilmeldinger! Det der ikke bliver tilmeldt via denne side, kommer bare i skidt stakken!! Hvis der er spørgsmål, eller hvis der nu skulle være en enkelt der ikke kan finde ud a det, så er der kun én (1) at skrive (ringe) til, nemlig undertegnede. 

Hvordan vi lige afvikler klasserne på hvilken dag, og hvordan vi gør med hensyn til armbånd og andet, og hvornår der er kørermøde o.l., vil i blive orienteret om her på hjemmesiden, så hold øje med denne side, og med Facebook siden.

Endelig program med klasse rækkefølge samt kørselsanvisning vil kunne ses på vores Facebook side ca 14 dage før det går løs. Håber det lykkes i år!! Ja, og så håber vi at flytningen af weekend, gør at vi får tørvejr i år, så vi alle får en dejlig weekend!! Velkommen til alle jer der vil have en super weekend!

Med håbet om en dejlig dag for alle, velkommen til Max Pull Day.

 

Ivar Lycke

2341 1694

ivar.lycke@gmail.com

 

Tilmelding 2017